GARANTI & VILLKOR

EN JAPANSK KVALITETSSAX I VÄRLDSKLASS!

Coskun Scissors är saxar speciellt utvecklade för er som arbetar proffesionellt med frisöryrket. Branschens höga krav har styrt både utveckling och kvalitetskontroller; en speciell ytbeläggning på saxarna ger minimal friktion mellan skänklarna. Det i sin tur innebär mindre påfrestningar och förslitningsskador hos användaren. I jämförelse med de vanligaste frisörsaxarna håller Coskun Scissors japanska kvalitetsstål skärpan upp 4 gånger längre!

LEVERANSVILLKOR
Vi erbjuder er som kund snabba leveranser, vanligtvis inom 3-5 arbetsdagar. Observera dock att leveranstiden kan variera något vid storhelger eller om beställda saxen är tillfälligt slut på lager. Ni beställer via hemsidan eller så ringer ni vår kundservice och gör er beställning. Alla order över 1 495 SEK exkl.moms levereras fraktfritt. Övriga leveranser debiteras med 95 SEK. Vi leverarear alla försändelser till närmaste postkontor alternativt till företaget beroende på kvantitet.

ÅNGERRÄTT
Vi förbehåller oss rätten att ni som kund får returnera eller ångra köpet hos Coskun Scissors. Saxen som returneras skall då levereras i oprovat & oskadat skick i originalförpackning. Kunden ansvarar dock för returneringskostnaderna till Coskun Scissors. Om den returnerade saxen inte är i befintligt skick debiteras köparen hela kostnaden. Köparen är skyldig att undersöka produktens skick och att rätt produkt har levererats. Alla anmärkningar i anknytning till nya saxen skall presenteras för oss på Coskun Scissors omedelbart efter köpet. Leveransen betraktas som godkänd mottagen om inga anmärkningar gjorts inom 7 dagar efter leveransdagen till er som kund. Coskun Scissors undersöker den returnerade saxen innan återbetalning vanligtvis sker inom 7 arbetsdagar.

KÖPVILLKOR
Vid försäljnings- och leveransvillkor förbinder Ni er enligt villkoren ovan som kund. Coskun Scissors förbinder oss att registrera er som kund i vår kundregister.

FABRIKSGARANTI
Vi på Coskun Scissors levererar garanti i alla led, även efter ditt köp. Vid en såld sax gäller fabriksgaranti enligt tillverkarens villkor. Garantin gäller om något oönskat uppstår i saxarnas funktionalitet eller med materialet. Garantin gäller i ett år från Köp och hanteras alltid i samråd med tillverkaren. Kontakta oss gärna direkt med dina frågor och synpunkter. Vi på Coskun Scissors kan dock försäkra er som kund att alla saxar vi levererar är av högsta kvalitet och tillverkade av de främsta saxtillverkarna som finns på världsmarknaden idag.

PRISER & BETALNING
Coskun Scissors förbinder sig priserna som angivits på hemsidan, om inget annat är skriftligen överenskommet med dig som kund. Samtliga priser är exklusive moms. Ni väljer som kund att betala till oss direkt med konto- eller kreditkort alternativt via faktura. Observera dock att faktura inbetalning inte gäller privatpersoner eller frisörelever, då gäller Kortbetalning alternativt mot postförskott enligt nedan.

Kortbetalning
Ni kan betala köpet med konto eller kreditkort, ett smidigt sätt att få hem er leverans omgående. Ni betalar in beloppet på vår Bankgiro 817-4096 och vi skickar era saxar när vi ser inbetalningen. Detta betalsätt kan medföra någon dag längre leveranstid.

Faktura
Om inte parterna skriftligen enats om annat är betalningsvillkoret 14 dagar netto för samtliga fakturor. Betalningstiden räknas från fakturadagen. Om köpesumman inte betalats inom utsatt tid har vi på Coskun Scissors rätten att erhållas påminnelsekostnader och dröjmålsränta.

Postförskott
Om inget av de ovanstående betalningsalternativen passar er kan vi skicka saxarna mot postförskott, detta mot en extra avgift på 95 SEK. Skickas till kundens närmaste postkontor på angiven ort.